Meningen

co o nas piszą dudlowe rodziny

5.0
81 beoordelingen
facebook-logogoogle-logo
5
81
4
0
3
0
2
0
1
0

Alles was geweldig geregeld, vanaf het eerste e-mailcontact met mevrouw Edyta tot het ophalen van de pup. Uitgebreide webinars hebben ons geholpen bij de voorbereiding op de adoptie van een hond. Een fantastische pup, perfect passend bij het karakter en de dynamiek van ons gezin. Hartelijk dank.
Lees verder
Agnes 1/08/2024
Het is een grote verantwoordelijkheid om een hond voor het gezin te krijgen en het kiezen van een verantwoorde fokker is super belangrijk. Met alle informatie die Edyta geeft over Labradoodle weet je zeker dat je niets belangrijks mist :) Gewoon goed lezen en samen met je nieuwe familielid leren! We begrijpen nu hoe belangrijk het is om de hond niet alleen op kleurvoorkeur te kiezen, maar ook op het temperament van de hond, zoals Edyta doet - de hond moet perfect aansluiten bij uw dagelijks leven. Toen we de hond meenamen, waren we verrast dat hij al "tekens" laat zien als hij naar het toilet wil. De hond was niet bang voor luide dingen in de omgeving en met de suggestie van Edyta hebben we de sociale zone van de hond elke keer uitgebreid met nieuwe omgevingen. De hond is super nieuwsgierig en niet bang voor uitdagingen, dus dank aan Edyta voor de enorme inspanningen die hij op zo'n jonge leeftijd heeft geleverd om de puppy's te socialiseren. Edyta geeft alle informatie vanaf de eerste dagen dat ze een puppy krijgt, tot de verzorging van de hond, waaruit blijkt hoeveel ze weet over haar puppy's en dat ze houdt van wat ze doet. Met dank aan Włochata Pasja voor een geweldig familielid ❤
Lees verder
Brigita 12/29/2023
Dat hij geweldig is - dit type is uiteraard zo;), dat hij intelligent is en snel leert - dit is een eigenschap van het ras, maar de normen in deze Labradoodle-fokkerij zijn een grote verrassing, positief uiteraard. Hoe moet ik dat weten? Ik kwam langs voordat ik de beslissing nam en nadat het nestje was geboren, kreeg ik wekelijks video's, foto's en heel veel kennis in webinars en boeken die gelezen moesten worden voordat de pup afgeleverd werd. Wat mevrouw Edyta met deze kinderen doet is een wereldkampioenschap, veel tweebenige kinderen krijgen niet zoveel aandacht en hebben niet zulke voorwaarden voor fysieke ontwikkeling, maar vooral mentale ontwikkeling. Effect? Hugo is geweldig en we zijn goed voorbereid op adoptie. De hond vergezelt ons bij het verwisselen van banden in de werkplaats en op het werk op kantoor, en leert snel de regels van het huis (hoewel hij ze niet allemaal leuk vindt :)) Mevrouw Edyta, heel erg bedankt! Jouw honden brengen liefde en vreugde in de wereld :). Je hebt een prachtige passie, en tegelijkertijd een harige ;) 😍
Lees verder
len 12/29/2023
Een betere Labradoodle-fokker dan Woolata Pasja kun je niet vinden! Mevrouw Edyta is een professional die vanaf de eerste dagen van samenwerking, tijdens het wachten op de pup en na aanschaf, goed advies geeft. De baby zelf is gezond, intelligent, mooi en goed gesocialiseerd. Ik raad het ten zeerste aan en nogmaals bedankt, mevrouw Edyta, dat u mijn beste vriendin bent.
Lees verder
Lena 12/29/2023
De fokker van Labradoodle.pl is een geweldig persoon. De wei die ze fokt en de manier waarop ze met de pups omgaat, gaat gewoon verder. Ze is zeer toegewijd en zorgt ervoor dat de honden die ze fokt mentaal en fysiek gezond zijn. Wij zijn zo blij met onze kleine meid en zouden Edyta van harte aanbevelen als fokker!
Lees verder
Kadri 12/29/2023
Ik kan de kennel van harte aanbevelen, ik heb al bijna een maand een geweldige hond, gezond, zonder problemen, mooi en geliefd. De eigenaar is een geweldig, empathisch persoon, we hebben voortdurend contact, wat niet eindigde bij de aankoop. Ik raad het van harte aan.
Lees verder
Karolina 12/29/2023
Edytka is een geweldige fokker met veel passie, hart en vriendelijkheid! Ze geeft veel om haar puppy's en bovenal WEET ze hoe ze op de juiste manier voor ze moet zorgen en hoe ze ze moet voorbereiden op een leven met mensen. Ik ben onder de indruk omdat het zelden meer gebeurt. Ik raad aan! :))
Lees verder
Susanna 12/29/2023
Een prachtige fokkerij, een geweldige fokker die grote nadruk legt op socialisatie, het welzijn van de puppy's, de selectie van goede huizen en verzorgers voor de honden 🐾 ❤️ geweldig hart, vriendelijkheid en kennis! Ik raad aan!
Lees verder
Bożena 12/29/2023
de hond is nu een maand thuis, ik kan de fokkerij en keuze van harte aanbevelen
Lees verder
Dariusz 12/29/2023
Grote kennis, professionele aanpak en toewijding voor honden
Lees verder
Jacek 12/29/2023
Bedankt voor je steun en al je geweldige advies.
Lees verder
Ania 12/29/2023
Passie en professionaliteit! ik raad het ten sterkste aan
Lees verder
Sylwia 12/29/2023
You can’t ask for more! You’re taking the puppy with all knowledge, care and trust. I trust them very much. Full contact all the time. Happy to be a part of doodle „włochata pasja”family 🙏🏼😘 highly recommend x
Lees verder
Izabela 4/29/2023
Szczerze mogę polecić hodowlę Labradoodle z uwagi na pełen profesjonalizm, ogromną wiedzę oraz pasję Pani Edyty, która do hodowli podchodzi z całym sercem i odpowiedzialnością, jak do własnych dzieci. 🙂Chętnie służy radą, a przed dokonaniem wyboru i zakupem stwarza możliwość zobaczenia i "zaprzyjaźnienia się" z całą hodowlą co przy jej niezwykle przyjaznym i otwartym podejściu stanowi cudowne doświadczenie! Nie będę rozwijać kwestii oczywistych jak to, że pieski są zdrowe, zadbane, karmione doskonałej jakości karmami i mają pełną dokumentację opieki weterynaryjnej, pochodzenia itp. Myślę, że warto natomiast zaznaczyć fakt ich znakomitej socjalizacji i przyjaznego usposobienia do ludzi i innych zwierząt, na co wpływ ma odpowiednia opieka hodowlana na wczesnych etapach rozwoju. Z tych powodów ani przez chwilę nie żałowałem dokonanego wyboru hodowli
Lees verder
Marcin 1/29/2022
I w końcu z Nami jest....Nasz ukochany, wymarzony piesek z hodowli Edyty :-)...Oczekiwaliśmy dużo, ale to, jaki szczeniak do Nas trafił, przerosło Nasze oczekiwania ;-) Gordon, bo tak ma na imię nasz pupil jest wspaniałym, wesołym psiakiem, bardzo mądrym i szybko uczącym się.... widać, że hodowca przed oddaniem szczeniąt do nowych domków poświecił wiele czasu i włożył całe swoje serce w pracę z nimi.... Taka właśnie jest Edyta - całą sobą oddana swojej włochatej pasji...To słychać i widać od pierwszych rozmów, spotkanie tylko Nas w tym utwierdziło. Wspaniały człowiek, służy radą i wskazówkami o każdej niemalże porze i zdawałoby się w sytuacjach podbramkowych. Z czystym sumieniem polecamy hodowlę Edyty - jesteśmy bardzo wdzięczni za tak wspaniałego towarzysza ;-) Pozdrawiamy ;-)!
Lees verder
Agata 1/29/2022
Steve już jest z nami. Wyczekany, wymarzony psiak! Bardzo doceniamy panią Edytę i hodowle Labradoodle!!! Z początku mieliśmy wiele obaw i wątpliwości ale dziś wiemy ze zupełnie niepotrzebnie!!! Pani Edyta jest wyjątkowa osoba , pełna profesjonalistką. Dziękujemy jej za nieprzeciętne doświadczenie i kompetencje oraz asertywność, która sprawiła ze nasza wiedza na temat psiaków, postępowania z nimi ich wychowania i przygotowania się do posiadania pupila weszła na inny poziom 👌 jesteśmy szczęśliwi i pewni ze nasz pies będzie szczęśliwy z nami. Jeśli marzycie o doodlu - koniecznie Edyta Gajewska i hodowla Labradoodle!
Lees verder
magda 1/29/2022
Cudowna hodowla, szczeniaki super socjalizowane, a przyszli właściciele otrzymują od hodowcy dawkę porządnej wiedzy w jaki sposób przyjąć nowego członka rodziny i jak dalej postępować, aby wszystkie kolejne miesiące i lata razem spędzone były frajdą i przyjemnością dla obydwu stron. Polecam z całego serca!
Lees verder
Olga 1/29/2022
Bardzo dobry kontakt z hodowcą . Dodatkowo można kupić karmę do Labradoodla .
Lees verder
Marcin 1/29/2022
Całym sercem polecam hodowlę Włochata Pasja. Nazwa nie jest przypadkowa, bo to świetna (włochata) rasa, a Pani Właścicielka ma w sobie praktycznie niewyczerpane pokłady entuzjazmu dla tych piesków - ich właściwej socjalizacji i edukowaniu przyszłych właścicieli. Jak pewnie każdy kto decyduje się na Australijskiego Labradoodle’a odrobiliśmy pracę domową i mieliśmy pewien plan i oczekiwania na pierwsze miesiące, ale szczeniak przeszedł nasze oczekiwania - od pierwszego dnia kiedy dostaliśmy go w wieku 8 tygodni wiedział, że toaleta jest na zewnątrz, nie należy nad wyraz bać się ruchu ulicznego, a meble nie są do gryzienia. Do tego jest bardzo radosny i przyjazny zarówno wobec psów jak i ludzi. Wiele osób decyduje się na Labradoodle’a z uwagi na alergię i nie jest to przypadek... po odwiedzeniu hodowli innych ras uchodzących za hipoalergiczne można dojść do wniosku, że australijskie Labradoodle są jedyną, która naprawdę się sprawdza.
Lees verder
Jedrek 1/29/2021
Długo szukałam psiaka który będzie dla alergika a zarazem nie będzie malutki i wyglądaj jak miś pluszowy. Kocham labradory ale nie mogę się nimi opiekować ze względu na silny alergen który mnie uczula. Kiedy dosłownie natknęłam się przypadkiem w necie na Włochata Pasje to nadzieja zaczęła powracać . Im dłużej i uważniej zaczęłam czytać jak Pani Edyta opiekuje się swoim stadkiem psiaków to wiedziałam ze to jest miejsce z którym chce nawiązać kontakt. Labradoodle Włochatej Pasji to zadbane , odważne , cierpliwe , zrównoważone , uważne na człowieka psiaki. Są kochane . A Pani Edyta jest w pełni oddana swojej pasji . Jestem szczęśliwa ze mam możliwość współpracować z Włochata Pasja.
Lees verder
paulina 1/29/2021
Wspaniała, profesjonalna hodowla. Zostaliśmy kilka dni temu właścicielami pieska od Pani Edyty, który jest chodzącym szczęściem i zdrowiem. Pani Edyta dużą wagę przykłada m.in do procesu socjalizacji, a pozytywne efekty tego widzimy każdego dnia. Psiak chętnie poznaje nowe otoczenie i bardzo szybko adaptuje się do nowych warunków - wiem, ze bez pracy, która włożyła Pani Edyta nie było by tak. Dodatkowo czekając na pieska zostaliśmy wyposażeni w ogrom wiedzy, dostaliśmy listę książek i tutoriale, które pozwoliły nam dobrze przygotować się na szczeniaka. Podsumowując - szczerze polecam! Widać na każdym kroku, ze w tej hodowli bardzo ważna jest jakość i dobro zwierzaka!
Lees verder
Madeleine 1/29/2021
Serdecznie polecamy hodowle. Pani Edyta jest prawdziwą miłośniczką zwierząt i profesjonalistką. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem pasji, wiedzy, zaangażowania, poświęconego czasu dla szczeniąt, pomysłów jak przystosować malucha do świata. Otrzymaliśmy szczeniaczka, który stał się prawdziwym członkiem rodziny. Podczas przekazywania malucha mieliśmy około 40 pytań na które Pani Edyta ze szczegółami odpowiadała. Szczeniaczek to jak pierwsze dziecko:) Wsparcie w tych dniach jest ogromnie pomocne i żaden nasz sms z pytaniem nie pozostał bez odpowiedzi, zresztą nadal tak jest. Jesteśmy pewni, ze kiedyś wrócimy ;) po kolejne szczęście.
Lees verder
Barbara 1/29/2021
Bardzo polecam hodowlę! Pani Edyta jest świetnym, profesjonalnym hodowcą wielopokoleniowych labradoodli. Mimo stwierdzonej alergii psiak nie uczula mojego dziecka. Dostaliśmy kochanego, mądrego doodla, przygotowanego do życia z dziećmi. Psinka nie boi się samochodów, burzy, trzasków, fajerwerków, wody - została fantastycznie przygotowana. My sami dostaliśmy mnóstwo materiałów jak postępować dalej. Naprawdę warto kupić psa ze sprawdzonej hodowli.
Lees verder
Joanna 1/29/2021
Super hodowca! Od momentu narodzin szczeniaczków byliśmy na bieżąco informowani o tym jak maluchy się rozwijają, co robią, jak się socjalizują itd. Jeszcze przed przyjazdem psiaka do domu, otrzymaliśmy serię bardzo szczegółowych i niezwykle przydatnych tutoringów. To hodowca z pasją i ogromną wiedzą. Nawet gdy pies opuszcza już hodowlę, w razie potrzeby zawsze można liczyć na pomoc i fachową poradę Pani Edyty. Polecam z czystym sercem :)
Lees verder
Madeleine 1/29/2021
Od niedawna jesteśmy w posiadaniu wspaniałej, zdrowej, pluszowej, mądrej suni z hodowli Pani Edyty. Jesteśmy zachwyceni podejściem właścicielki hodowli do socjalizacji szczeniąt i wkładem w naukę przyszłych właścicieli. Rasa jest CU-DOW-NA!, a dzięki podejściu Pani Edyty pieski są dobrze przygotowane do nowych domów i starannie dobrane do stylu życia przyszłego właściciela. Serdecznie polecam, warto czekać na szczeniaka z tej hodowli <3
Lees verder
Lew 1/29/2021
Od kilku lat szukałem odpowiedniego psa dla mnie i mojej rodziny, odwiedzaliśmy hodowców innych ras i z całym szacunkiem dla właścicieli hodowli nie spotkałem się z takim poświęceniem, profesjonalizmem i ciężką pracą ze szczeniakami jaką wykonuje Pani Edyta po to żeby przyszli właściciele Australijskich labradoodli mogli się przez kolejne lata cieszyć posiadaniem tej rasy. (nie ubliżając psom innych ras i kundlom)
Lees verder
Slawomir 1/29/2021
We can warmly recommend Edyta and her kennel. We waited for our ALD puppy for almost a year, but every day was worth it. Now we have wonderful, balanced, calm puppy who is ready to learn and discover world with us. Edyta does wonderful work with puppies, so they are ready to face different environments. We visited Edytas home and met her charming older dogs. Thank you Edyta for all support and our lovely Nelle
Lees verder
Vesa 1/29/2021
Bardzo dobrze prowadzona hodowla, świetna socjalizacja szczeniąt, serdeczna i pełna profesjonalizmu współpraca z klientem. Świetny kontakt z klientem: od narodzin malucha poprzez jego dwa miesiące życia mogliśmy podglądać jego zachowanie, socjalizację... Piesek został charakterologicznie dobrany do zwyczajów i aktywności naszej rodziny. Dziękujemy za naszą cudowną Furię - jest idealna :*
Lees verder
Agnes 1/29/2021
Swietny hodowca odpowiedzialny i kontaktowy. Nasza Leia bardzo szybko przyzwyczaila sie do nowego otoczenia, nie bala sie halasu, innych psow czy ludzi. Pani Edyta dzieki dzieleniu sie swoja wiedza o labradoodlach ( np przez tutoriale) pomogla mi bardzo szybko poczuc sie pewnie i kompetentnie. Polecam!
Lees verder
Marzena 1/29/2021
Great breeding! Edyta is a very professional person and is good at what she does. You can rely on her, she always gives good advice. One of the puppies came to our family and we loved him very much. We highly recommend and thank you.
Lees verder
Lukasz 1/29/2021
Highly responsible Australian Labradoodle breeder, excellent socialization for puppies, excellent support for the dog owners
Lees verder
Virve-Helmi 1/29/2021
Wspaniała osoba, jeszcze wspanialsze psiaki.
Lees verder
Vooravond 1/29/2021
Profesjonalny hodowca. Polecam.
Lees verder
Gabriela 1/29/2021
To chodowla s ktorej pochodzi i moja sunia. Musze napisac,ze znam 2 takie chodowle,ale tylko 1 jest w Polsce i to ta. Jest trudno sobie wybrac pieska,ale jak sie juz zdecydujecie to szukacie chodowle s ktorje go kupic. Macie wymagania ...,rozne. Mnie w glowie tylko jedno latalo. 'CZY TO NIE JEDNA Z CHODOWLI KLATKOWICH' Muszalam pojechać zobaczyć jak to wyglada,jaka jest opieką szczeniaków,czy sa dobrze traktowane. Pojechałam.... Zobaczylam dom w ktorym jest chodowla, cziekalismy na pani wlasciciel. Mialam rozne myśli... W końcu przyjechala ... Zaprosila nas do środka... przywytalo nas kilka doodli,bardzo mila niespodzianka. Weslismy do domu,ktory nie wyglandal na chodowle. Czysto,miło i wlosate pieski sobie chodzili gdzie chciali. Bardzo rodzinna atmosferą. Super poczucie. ALE GDZIE SZCZENIAKI???? Nie wydzialam.... pani nas zaproszila na górę gdzie ma pokoj specijalne dla szczeniakow i ich mami. Weszlismy do środka,moj partner,moja starsza corka i ja. Mama szczeniakow byla bardzo mila i zaraz nam pozwolila wejsc ku szceniakom. Bylo wydac ze nie ma problemu s jej zachowaniem. Moja corka jak to dziecko, a moge to,a moge tego Szcześniaka i pytania milion. Dla mnie niespodzianką...pani pozwolila zabrac maluchy na ręce. Moja corka miala niespodzianke z rozczarowaniem miala wszystkie szczeniaki na rekacb i nie przeszkadzalo jej ze bede od nich brudna. Socializacija dla szczeniakow 100%. Później nam pani dala rozne potrzebne informację potrzebne do nastepnego zyczia. Poczestowano nas smacznym ciastem i kawa. Bardzo milo siedziec i wydziec szczeniaki i rodzicow i tez reszte rodziny i ich atmosferę poczuć. Moja sunia bede miala 4 lata,kontakt mamy d pani zawrze. Piszemy o roznych rzeczach co sie tyczi pomoci czy rady. Zawsze s nami pani jest,przezyla s nami 1 egzaminy terapeutę i trzymala nam kciuki. Tez jak bylo s sunia zle,misla problemi ze zdrowiem, tez pami przy nas byla. Kontak jest zawsze i my tego bardzo doceniamy. Zawsze bede pisac: DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ MOJA SUNIE KTORA MAM,JEST TO WYJATKOWA SUNIA Kacha ja baaaaardzo duzo ludzi ktorych ona dama wspiera. MERA(moja sunia) JEST PSEM WIZITUJACIM W DOMU STARCOW W ANGLII. DZIĘKUJĘ ZA MOJEGO ANIOŁKA W PSIM CIALE.
Lees verder
Lusa 1/29/2020
In our quest for a breeder of an Australian Labradoodle familydog because of severe allergies in our family, we found Włochata Pasja. Włochata Pasja is a breeder with passion, knowledge and commitment for her dogs. She is also a responsible breeder who’s involved from the very moment you make contact and stays involved and interested in the development of the pup throughout the years. Our Tazzie is a wonderful dog. People-oriented, always willing to work with you, healthy and above all, a perfect match for our family. No doubt that as a pup, he had the best start in life. Edyta’s hard work in this period (pre-natal and post-natal), made him a stable dog and ready for the rest of his life with his new family. Now almost 4 years of age, Włochata Pasja’s Modest Tazzie turned out to be so much more than just a dog ❤️🐾 : Our furry family member for life, our beautiful bear, my partner in Mantrailing for the search and rescue of missing people and a visiting dog for people with special needs. Thank you very much Edyta!
Lees verder
m 1/29/2020
Po kontakcie z Edytą Gajewską każdy inny hodowca wydaje się amatorem. Mogliśmy (i nadal możemy) liczyć na fachową poradę w każdej kwestii związanej z naszym psem. Przygotowanie do przyjęcia nowego czworonożnego członka rodziny było wielomiesięcznym procesem, dzięki czemu mamy poczucie, że nie było tu miejsca na przypadek - my byliśmy przygotowani na Bono, a on był przygotowany na nas (i przede wszystkim na dwójkę naszych dzieciaków). Uwierzenie, że ktoś z zewnątrz wybierze za nas lepiej, niż my sami, wymagało dużego zaufania - nie żałujemy! Jesteśmy głęboko przekonani, że dzięki Włochatej Pasji zyskaliśmy wspaniałego przyjaciela i członka rodziny na wiele kolejnych lat.
Lees verder
Lucas 1/29/2020
Miałam kilka psów, więc nie zdziwiło mnie, że moja córka też pragnęła mieć swojego czworonoga. Jednak pojawił się problem - alergia. Wiele czasu spędziłam na poszukiwaniu idealnego psa dla alergika i tak pewnego dnia trafiłam na właściwy adres - Włochata Pasja. Najpierw była rozmowa z Panią Edytą, potem wizyta w hodowli, a na końcu najlepsza decyzja, jaką mogliśmy podjąć, czyli zakup szczeniaka. Od tego momentu minęły dwa lata. Uważam, że dokonaliśmy najlepszego wyboru - nie tylko psa, ale też hodowli. Więc jeśli zmagacie się z takim problemem - śmiało umówcie się na spotkanie z Panią Edytą w jej hodowli. Polecamy!
Lees verder
Monica 1/29/2020
Już po przeczytaniu treści na stronie internetowej wiedzieliśmy, że w grę wchodzi tylko ta hodowla :) Edyta jest przemiłą, śliczną dziewczyną, która zajmuje się hodowlą z pasją, jednocześnie cały czas pamiętając o ciągłym poszerzaniu swojej wiedzy. Zawsze możemy liczyć na jej wsparcie. Nasz psiak jest cudowny i widać, że cały trud Edyty włożony w socjalizację od wczesnych tygodni życia się opłaca - szczeniaczek nie boi się innych psiaków, dziwnych przedmiotów i jest otwarty i chętny do nawiązywania kontaktów :) Polecamy hodowlę innym przyszłym właścicielom najcudowniejszych psów na świecie :) Agata i Jedrzej
Lees verder
Agata 1/29/2020
Posiadamy psiaka z Włochatej Pasji i musimy przyznać, są to najkochańsze i najcudowniejsze psy na świecie. Pani Edyta, właścicielka hodowli, zawsze doradza gdy pojawia się jakiś problem, a co najważniejsze poświęca dużo czasu na socjalizację szczeniąt. Musimy też wspomnieć o alergii, którą posiadam i jest ona bardzo silna. Bałam się, że pieska będziemy musieli oddać, jeśli zacznie mnie uczulać - jednak od dwóch lat żadnych objawów nie zauważyłam :) Bardzo polecamy!
Lees verder
Zuzia 1/29/2020
What an amazing breeding company, a breath of fresh air. Edyta is so lovely, professional and very knowledgeable. She answered every questions with a lot of patience and understanding. Her dogs are lovely, well looked after and so friendly. I don't think any other company is even closer to the standards that she offers. Great experience. I would highly recommend to family and friends.
Lees verder
Joanna 1/29/2020
We couldn’t be happier with our beautiful puppy and Edyta as a breeder! She is a real professional, knowledgeable animal behaviorist and does excellent job in socializing puppies. This means well-adjusted and easygoing dogs who are ready for their families. Dogs live in her home and they are used to small children and normal family life. Five stars for Wlochata Pasja!
Lees verder
Johanna 1/29/2020
Great breeding farm, beautiful dogs. Imported straight from Australia. They are so lovely and nice that everyone would like to have at least one at home. Bravo for such an upbringing and familiarizing them with all possible objects and forces of nature. They are used to everything and are not afraid of anything. WAY TO GO!!! KEEP IT UP.
Lees verder
krzysztof 1/29/2020
Lata ciężkiej pracy oraz oddanie własnym pasją pozwalają dostrzegać nam miłość w drobnych szczegółach. Profesjonalne podejście zwraca się po latach . Hodowla jest cudowna rzadko kiedy widzi się takie zwierzęta jakby bez agresji potulne baranki nic dziwnego że pracują z dziećmi...
Lees verder
Michal 1/29/2020
Edyta is highly professional and very responsible breeder you can rely on. When you get the puppy from her you know that it has got the best possible start for the dog's life. And you will also have her support after you bring the puppy home. Thank you Edi for our lovely Stella!
Lees verder
Jari 1/29/2020
We got fantastic puppy from Edyta, thank you of her! ❤️ She was so well taken care of in so many ways and was so easy to socialize to our family life. Thank you of being so responsible breeder and the support we have got from you during the years. ❤️❤️
Lees verder
Eija 1/29/2020
Fantastyczne miejsce, w którym profesjonalne podejście do wychowania psa współistnieje naturalnie z miłością...Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pani Edyty w pierwszych tygodniach życia szczeniaka mamy zrównoważonego, wspaniałego psa. Dziękujemy!!!
Lees verder
Justyna 1/29/2020
A very good breeder! Our dogs are the sweetest! The puppy’s are well educated before you get them. Edyta is very professional and she takes good care before and after the adoption! Very recommended!!
Lees verder
Dick 1/29/2020
Wspaniala hodowla przecudnych psiakow. Niezastapiona nasza pani Edyta, na która zawsze mozemy liczyc.. Niesamowita rasa psow, psow o wielkim sercu I wspanialym charakterze. Polecamy kazdemu.
Lees verder
Rafal 1/29/2020
Very responsible breeder, who’s knowledge of this breed and about puppy socialization is amazing. We couldn’t have wished for a better puppy, we love our puppy to bits 😍
Lees verder
Rosa 1/29/2020
Super - Moja Karinka z Hodowli Labradoodel jest nie tylko wspaniałym psiakiem i moją kochaną przyjaciółką ale tez pracuje w dogoterapii. Przynosi radość
Lees verder
Katarzyna 1/29/2020
We are so happy for the support from the idea to delivery. Tahko and Pehku are the sunshine every day.
Lees verder
Mauri 1/29/2020
Edyta is a great breeder and puppies can't have a better start than with her.
Lees verder
Anne 1/29/2020
Very experienced breeder, extremely well socialized puppies!
Lees verder
Asta 1/29/2020
An expert breeder of Australian Labradoodles!
Lees verder
Roos 1/29/2020
Serdecznie polecam !
Lees verder
Alicja 1/29/2020
Wiedza i pasja w jednym. Z takim wnikliwym i odpowiedzialnym podejściem nigdzie i nigdy się nie spotkałam. Brawo Ty!
Lees verder
Sylwia 12/15/2019
Jimmy almost 8 years the best dog you can have. So nice cute for everyone. We are proud to have Jimmy❤️thank you Edita and good luck with all the doodles😘
Lees verder
Mandy 9/10/2019
We couldn’t be happier with our beautiful puppy and Edyta as a breeder! She is a real professional, knowledgeable animal behaviorist and does excellent job in socializing puppies. This means well-adjusted and easygoing dogs who are ready for their families. Dogs live in her home and they are used to small children and normal family life. Five stars for Wlochata Pasja!
Lees verder
Johanna 3/09/2019
Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja. Świetna hodowla oraz ludzie ją prowadzący.
Lees verder
Tomasz 1/18/2019
Zdecydowanie polecam. Nasza Figa to najlepszy pies na świecie!
Lees verder
Monica 11/09/2018
we got such a great puppy Tuisku 💗
Lees verder
Tiina 8/18/2018
We are ever so happy that we found Wlochata Pasja breeder! Edyta's knowlegde about animal and especially dog behaviorism is amazing and her work in socializing puppies quite breathtaking. Her dogs are wonderful!
We are so happy about our little sunshine Wlochata Pasja Amber Napo!
Lees verder
Vipu 8/14/2018
Wszystkim polecam ta hodowle. Jest wspaniala. Znajdziecie w niej psiaka dla siebie i dla swojej rodziny. Pani Edyta jest wspaniala pani ktora jest zawsze po reke i pomoze zawsze,jak moze. Nigdy nie powie NIE, jest cierpliwa i pomocna. Mysle ze jej doswiadczenia sa pomocne dla kazdego z nas ktory maja psiaka. Tez mam moja wspaniala Mere,za ktora zawze dziekuje pani Edycie i chce miec jescie sceniaka z tej hodowle i pocziekam sobie na tego mojego wymarzenego rudego doodla.
S Serdcem na reke polecam wszystkim ....
Lees verder
Lucia 8/13/2018
Dzięki za Karinkę. Moją przyjaciółkę. Dzięki że mam psa o którym zawsze marzyłam. Edyta daje szczeniakom nie tylko dobry start we wczesnej socjalizacji ale przede wszystkim serce. Ważna jest też ogromna wiedza jaką dostałam razem z psem. Wsparcie w każdej sytuacji. Zawsze będę za to wdzięczna❤️
Lees verder
Katarzyna 8/13/2018
Wij zijn zo gelukkig met Bo die een fantastische start van haar leventje heeft gehad bij Edyta.
Lees verder
Anne 8/12/2018

nl_NL