Mielipiteet

co o nas piszą dudlowe rodziny

5.0
81 arvostelut
facebook logogoogle logo
5
81
4
0
3
0
2
0
1
0

Kaikki oli upeasti järjestetty ensimmäisestä sähköpostiyhteydestä rouva Edytaan pennun noutoon. Laajat webinaarit auttoivat meitä valmistautumaan koiran adoptioon. Upea pentu, joka sopii täydellisesti perheemme luonteeseen ja dynamiikkaan. Kiitos paljon.
Lue lisää
Agnes 1/08/2024
Koiran hankkiminen perheelle on iso vastuu ja vastuullisen kasvattajan valinta on erittäin tärkeää. Kaiken Edyta Labradoodlesta tarjoaman tiedon avulla voit olla varma, että et menetä mitään tärkeää :) Lue vain huolellisesti ja opi yhdessä uuden perheenjäsenesi kanssa! Ymmärrämme nyt, kuinka tärkeää on valita koira paitsi värien mieltymyksen, myös koiran luonteen mukaan, kuten Edyta tekee - koiran tulee sopia täydellisesti jokapäiväiseen elämääsi. Kun otimme koiran, hämmästyimme, että se näyttää jo sinulle "merkkejä", kun se haluaa mennä vessaan. Koira ei pelännyt äänekkäitä asioita ympärillämme ja olemme Edytan ehdotuksella laajentaneet koiran sosiaalista vyöhykettä joka kerta uusilla ympäristöillä. Koira on erittäin utelias eikä pelkää haasteita, joten kiitos Edytalle valtavasta panostuksesta pentujen sosialisoimiseksi näin nuorena. Edyta tarjoaa kaiken tiedon ensimmäisistä pennun saamispäivistä koiran hoitoon, mikä osoittaa, kuinka paljon hän tietää pennuistaan ja että hän rakastaa tekemistään. Kiitos Włochata Pasja mahtavasta perheenjäsenestä❤
Lue lisää
Brigita 12/29/2023
Se, että hän on ihana - ilmeisesti tämä tyyppi on sellainen;), että hän on älykäs ja oppii nopeasti - tämä on rodun ominaisuus, mutta tämän labradoodlen jalostuksen standardit ovat valtava yllätys, tietysti positiivinen. Mistä tiedän? Vierailin ennen päätöksen tekemistä ja pentueen syntymän jälkeen sain viikoittain videoita, valokuvia ja paljon tietoa webinaareista ja kirjoista, jotka piti lukea ennen pennun toimitusta. Mitä rouva Edyta tekee näiden lasten kanssa, on maailmanmestaruus, monet kaksijalkaiset lapset eivät saa niin paljon huomiota eikä heillä ole sellaisia edellytyksiä fyysiselle kehitykselle, mutta ennen kaikkea henkiselle kehitykselle. Vaikutus? Hugo on mahtava ja olemme hyvin valmistautuneita adoptioon. Koira seuraa meitä renkaiden vaihdossa työpajassa ja töissä toimistossa ja oppii nopeasti talon säännöt (vaikka ei kaikista pidäkään :)) Rouva Edyta, kiitos paljon! Koirat tuovat rakkautta ja iloa maailmaan :). Sinulla on ihana intohimo, ja samalla karvainen ;) 😍
Lue lisää
len 12/29/2023
Et löydä parempaa labradoodlen kasvattajaa kuin Woolata Pasja! Rouva Edyta on ammattilainen, joka antaa hyviä neuvoja yhteistyön ensimmäisistä päivistä, pentua odotellessa ja sen hankinnan jälkeen. Vauva itse on terve, älykäs, kaunis ja hyvin sosiaalinen. Suosittelen sitä lämpimästi ja kiitos vielä kerran, rouva Edyta, että olet paras ystäväni.
Lue lisää
Lena 12/29/2023
Labradoodle.pl kasvattaja on hämmästyttävä henkilö. Hänen kasvattamansa hera ja miten hän suhtautuu pentuihin on aivan käsittämätöntä. Hän on erittäin omistautunut ja huolehtii siitä, että kasvattamansa koirat ovat terveitä henkisesti ja fyysisesti. Olemme niin tyytyväisiä pikkutyttöämme ja suosittelemme Edytaa kasvattajaksi!
Lue lisää
Kadri 12/29/2023
Suosittelen kennelia lämpimästi, minulla on ollut ihana koira melkein kuukauden, terve, ilman ongelmia, kaunis ja rakastettu. Omistaja on ihana, empaattinen henkilö, olemme jatkuvassa yhteydessä, mikä ei päättynyt ostoon. Suosittelen sitä koko sydämestäni.
Lue lisää
Karolina 12/29/2023
Edytka on upea kasvattaja suurella intohimolla, sydämellä ja ystävällisyydellä! Hän välittää kovasti pennuistaan ja ennen kaikkea TIETÄÄ kuinka pitää niistä huolta ja valmistaa niitä elämään ihmisten kanssa. Olen vaikuttunut, koska sitä tapahtuu enää harvoin. Minä suosittelen! :))
Lue lisää
Susanna 12/29/2023
Upea jalostustila, upea kasvattaja, joka panostaa kovasti sosialisaatioon, pentujen hyvinvointiin, hyvien kotien ja huoltajien valintaan koirille 🐾❤️ Uskomatonta sydäntä, ystävällisyyttä ja tietoa! Minä suosittelen!
Lue lisää
Bożena 12/29/2023
koira on ollut kotona nyt kuukauden, suosittelen kasvatusta ja valintaa lämpimästi
Lue lisää
Dariusz 12/29/2023
Loistavaa osaamista, ammattitaitoista lähestymistapaa ja omistautumista koirille
Lue lisää
Jacek 12/29/2023
Kiitos tuestanne ja kaikista upeista neuvoistanne.
Lue lisää
Ania 12/29/2023
Intohimoa ja ammattitaitoa! Suosittelen sitä lämpimästi
Lue lisää
Sylwia 12/29/2023
You can’t ask for more! You’re taking the puppy with all knowledge, care and trust. I trust them very much. Full contact all the time. Happy to be a part of doodle „włochata pasja”family 🙏🏼😘 highly recommend x
Lue lisää
Izabela 4/29/2023
Szczerze mogę polecić hodowlę Labradoodle z uwagi na pełen profesjonalizm, ogromną wiedzę oraz pasję Pani Edyty, która do hodowli podchodzi z całym sercem i odpowiedzialnością, jak do własnych dzieci. 🙂Chętnie służy radą, a przed dokonaniem wyboru i zakupem stwarza możliwość zobaczenia i "zaprzyjaźnienia się" z całą hodowlą co przy jej niezwykle przyjaznym i otwartym podejściu stanowi cudowne doświadczenie! Nie będę rozwijać kwestii oczywistych jak to, że pieski są zdrowe, zadbane, karmione doskonałej jakości karmami i mają pełną dokumentację opieki weterynaryjnej, pochodzenia itp. Myślę, że warto natomiast zaznaczyć fakt ich znakomitej socjalizacji i przyjaznego usposobienia do ludzi i innych zwierząt, na co wpływ ma odpowiednia opieka hodowlana na wczesnych etapach rozwoju. Z tych powodów ani przez chwilę nie żałowałem dokonanego wyboru hodowli
Lue lisää
Marcin 1/29/2022
I w końcu z Nami jest....Nasz ukochany, wymarzony piesek z hodowli Edyty :-)...Oczekiwaliśmy dużo, ale to, jaki szczeniak do Nas trafił, przerosło Nasze oczekiwania ;-) Gordon, bo tak ma na imię nasz pupil jest wspaniałym, wesołym psiakiem, bardzo mądrym i szybko uczącym się.... widać, że hodowca przed oddaniem szczeniąt do nowych domków poświecił wiele czasu i włożył całe swoje serce w pracę z nimi.... Taka właśnie jest Edyta - całą sobą oddana swojej włochatej pasji...To słychać i widać od pierwszych rozmów, spotkanie tylko Nas w tym utwierdziło. Wspaniały człowiek, służy radą i wskazówkami o każdej niemalże porze i zdawałoby się w sytuacjach podbramkowych. Z czystym sumieniem polecamy hodowlę Edyty - jesteśmy bardzo wdzięczni za tak wspaniałego towarzysza ;-) Pozdrawiamy ;-)!
Lue lisää
Agata 1/29/2022
Steve już jest z nami. Wyczekany, wymarzony psiak! Bardzo doceniamy panią Edytę i hodowle Labradoodle!!! Z początku mieliśmy wiele obaw i wątpliwości ale dziś wiemy ze zupełnie niepotrzebnie!!! Pani Edyta jest wyjątkowa osoba , pełna profesjonalistką. Dziękujemy jej za nieprzeciętne doświadczenie i kompetencje oraz asertywność, która sprawiła ze nasza wiedza na temat psiaków, postępowania z nimi ich wychowania i przygotowania się do posiadania pupila weszła na inny poziom 👌 jesteśmy szczęśliwi i pewni ze nasz pies będzie szczęśliwy z nami. Jeśli marzycie o doodlu - koniecznie Edyta Gajewska i hodowla Labradoodle!
Lue lisää
Magda 1/29/2022
Cudowna hodowla, szczeniaki super socjalizowane, a przyszli właściciele otrzymują od hodowcy dawkę porządnej wiedzy w jaki sposób przyjąć nowego członka rodziny i jak dalej postępować, aby wszystkie kolejne miesiące i lata razem spędzone były frajdą i przyjemnością dla obydwu stron. Polecam z całego serca!
Lue lisää
Olga 1/29/2022
Bardzo dobry kontakt z hodowcą . Dodatkowo można kupić karmę do Labradoodla .
Lue lisää
Marcin 1/29/2022
Całym sercem polecam hodowlę Włochata Pasja. Nazwa nie jest przypadkowa, bo to świetna (włochata) rasa, a Pani Właścicielka ma w sobie praktycznie niewyczerpane pokłady entuzjazmu dla tych piesków - ich właściwej socjalizacji i edukowaniu przyszłych właścicieli. Jak pewnie każdy kto decyduje się na Australijskiego Labradoodle’a odrobiliśmy pracę domową i mieliśmy pewien plan i oczekiwania na pierwsze miesiące, ale szczeniak przeszedł nasze oczekiwania - od pierwszego dnia kiedy dostaliśmy go w wieku 8 tygodni wiedział, że toaleta jest na zewnątrz, nie należy nad wyraz bać się ruchu ulicznego, a meble nie są do gryzienia. Do tego jest bardzo radosny i przyjazny zarówno wobec psów jak i ludzi. Wiele osób decyduje się na Labradoodle’a z uwagi na alergię i nie jest to przypadek... po odwiedzeniu hodowli innych ras uchodzących za hipoalergiczne można dojść do wniosku, że australijskie Labradoodle są jedyną, która naprawdę się sprawdza.
Lue lisää
Jedrek 1/29/2021
Długo szukałam psiaka który będzie dla alergika a zarazem nie będzie malutki i wyglądaj jak miś pluszowy. Kocham labradory ale nie mogę się nimi opiekować ze względu na silny alergen który mnie uczula. Kiedy dosłownie natknęłam się przypadkiem w necie na Włochata Pasje to nadzieja zaczęła powracać . Im dłużej i uważniej zaczęłam czytać jak Pani Edyta opiekuje się swoim stadkiem psiaków to wiedziałam ze to jest miejsce z którym chce nawiązać kontakt. Labradoodle Włochatej Pasji to zadbane , odważne , cierpliwe , zrównoważone , uważne na człowieka psiaki. Są kochane . A Pani Edyta jest w pełni oddana swojej pasji . Jestem szczęśliwa ze mam możliwość współpracować z Włochata Pasja.
Lue lisää
paulina 1/29/2021
Wspaniała, profesjonalna hodowla. Zostaliśmy kilka dni temu właścicielami pieska od Pani Edyty, który jest chodzącym szczęściem i zdrowiem. Pani Edyta dużą wagę przykłada m.in do procesu socjalizacji, a pozytywne efekty tego widzimy każdego dnia. Psiak chętnie poznaje nowe otoczenie i bardzo szybko adaptuje się do nowych warunków - wiem, ze bez pracy, która włożyła Pani Edyta nie było by tak. Dodatkowo czekając na pieska zostaliśmy wyposażeni w ogrom wiedzy, dostaliśmy listę książek i tutoriale, które pozwoliły nam dobrze przygotować się na szczeniaka. Podsumowując - szczerze polecam! Widać na każdym kroku, ze w tej hodowli bardzo ważna jest jakość i dobro zwierzaka!
Lue lisää
Madeleine 1/29/2021
Serdecznie polecamy hodowle. Pani Edyta jest prawdziwą miłośniczką zwierząt i profesjonalistką. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem pasji, wiedzy, zaangażowania, poświęconego czasu dla szczeniąt, pomysłów jak przystosować malucha do świata. Otrzymaliśmy szczeniaczka, który stał się prawdziwym członkiem rodziny. Podczas przekazywania malucha mieliśmy około 40 pytań na które Pani Edyta ze szczegółami odpowiadała. Szczeniaczek to jak pierwsze dziecko:) Wsparcie w tych dniach jest ogromnie pomocne i żaden nasz sms z pytaniem nie pozostał bez odpowiedzi, zresztą nadal tak jest. Jesteśmy pewni, ze kiedyś wrócimy ;) po kolejne szczęście.
Lue lisää
Barbara 1/29/2021
Bardzo polecam hodowlę! Pani Edyta jest świetnym, profesjonalnym hodowcą wielopokoleniowych labradoodli. Mimo stwierdzonej alergii psiak nie uczula mojego dziecka. Dostaliśmy kochanego, mądrego doodla, przygotowanego do życia z dziećmi. Psinka nie boi się samochodów, burzy, trzasków, fajerwerków, wody - została fantastycznie przygotowana. My sami dostaliśmy mnóstwo materiałów jak postępować dalej. Naprawdę warto kupić psa ze sprawdzonej hodowli.
Lue lisää
Joanna 1/29/2021
Super hodowca! Od momentu narodzin szczeniaczków byliśmy na bieżąco informowani o tym jak maluchy się rozwijają, co robią, jak się socjalizują itd. Jeszcze przed przyjazdem psiaka do domu, otrzymaliśmy serię bardzo szczegółowych i niezwykle przydatnych tutoringów. To hodowca z pasją i ogromną wiedzą. Nawet gdy pies opuszcza już hodowlę, w razie potrzeby zawsze można liczyć na pomoc i fachową poradę Pani Edyty. Polecam z czystym sercem :)
Lue lisää
Madeleine 1/29/2021
Od niedawna jesteśmy w posiadaniu wspaniałej, zdrowej, pluszowej, mądrej suni z hodowli Pani Edyty. Jesteśmy zachwyceni podejściem właścicielki hodowli do socjalizacji szczeniąt i wkładem w naukę przyszłych właścicieli. Rasa jest CU-DOW-NA!, a dzięki podejściu Pani Edyty pieski są dobrze przygotowane do nowych domów i starannie dobrane do stylu życia przyszłego właściciela. Serdecznie polecam, warto czekać na szczeniaka z tej hodowli <3
Lue lisää
Lew 1/29/2021
Od kilku lat szukałem odpowiedniego psa dla mnie i mojej rodziny, odwiedzaliśmy hodowców innych ras i z całym szacunkiem dla właścicieli hodowli nie spotkałem się z takim poświęceniem, profesjonalizmem i ciężką pracą ze szczeniakami jaką wykonuje Pani Edyta po to żeby przyszli właściciele Australijskich labradoodli mogli się przez kolejne lata cieszyć posiadaniem tej rasy. (nie ubliżając psom innych ras i kundlom)
Lue lisää
Slawomir 1/29/2021
We can warmly recommend Edyta and her kennel. We waited for our ALD puppy for almost a year, but every day was worth it. Now we have wonderful, balanced, calm puppy who is ready to learn and discover world with us. Edyta does wonderful work with puppies, so they are ready to face different environments. We visited Edytas home and met her charming older dogs. Thank you Edyta for all support and our lovely Nelle
Lue lisää
Vesa 1/29/2021
Bardzo dobrze prowadzona hodowla, świetna socjalizacja szczeniąt, serdeczna i pełna profesjonalizmu współpraca z klientem. Świetny kontakt z klientem: od narodzin malucha poprzez jego dwa miesiące życia mogliśmy podglądać jego zachowanie, socjalizację... Piesek został charakterologicznie dobrany do zwyczajów i aktywności naszej rodziny. Dziękujemy za naszą cudowną Furię - jest idealna :*
Lue lisää
Agnes 1/29/2021
Swietny hodowca odpowiedzialny i kontaktowy. Nasza Leia bardzo szybko przyzwyczaila sie do nowego otoczenia, nie bala sie halasu, innych psow czy ludzi. Pani Edyta dzieki dzieleniu sie swoja wiedza o labradoodlach ( np przez tutoriale) pomogla mi bardzo szybko poczuc sie pewnie i kompetentnie. Polecam!
Lue lisää
Marzena 1/29/2021
Great breeding! Edyta is a very professional person and is good at what she does. You can rely on her, she always gives good advice. One of the puppies came to our family and we loved him very much. We highly recommend and thank you.
Lue lisää
Lukasz 1/29/2021
Highly responsible Australian Labradoodle breeder, excellent socialization for puppies, excellent support for the dog owners
Lue lisää
Virve-Helmi 1/29/2021
Wspaniała osoba, jeszcze wspanialsze psiaki.
Lue lisää
aatto 1/29/2021
Profesjonalny hodowca. Polecam.
Lue lisää
Gabriela 1/29/2021
To chodowla s ktorej pochodzi i moja sunia. Musze napisac,ze znam 2 takie chodowle,ale tylko 1 jest w Polsce i to ta. Jest trudno sobie wybrac pieska,ale jak sie juz zdecydujecie to szukacie chodowle s ktorje go kupic. Macie wymagania ...,rozne. Mnie w glowie tylko jedno latalo. 'CZY TO NIE JEDNA Z CHODOWLI KLATKOWICH' Muszalam pojechać zobaczyć jak to wyglada,jaka jest opieką szczeniaków,czy sa dobrze traktowane. Pojechałam.... Zobaczylam dom w ktorym jest chodowla, cziekalismy na pani wlasciciel. Mialam rozne myśli... W końcu przyjechala ... Zaprosila nas do środka... przywytalo nas kilka doodli,bardzo mila niespodzianka. Weslismy do domu,ktory nie wyglandal na chodowle. Czysto,miło i wlosate pieski sobie chodzili gdzie chciali. Bardzo rodzinna atmosferą. Super poczucie. ALE GDZIE SZCZENIAKI???? Nie wydzialam.... pani nas zaproszila na górę gdzie ma pokoj specijalne dla szczeniakow i ich mami. Weszlismy do środka,moj partner,moja starsza corka i ja. Mama szczeniakow byla bardzo mila i zaraz nam pozwolila wejsc ku szceniakom. Bylo wydac ze nie ma problemu s jej zachowaniem. Moja corka jak to dziecko, a moge to,a moge tego Szcześniaka i pytania milion. Dla mnie niespodzianką...pani pozwolila zabrac maluchy na ręce. Moja corka miala niespodzianke z rozczarowaniem miala wszystkie szczeniaki na rekacb i nie przeszkadzalo jej ze bede od nich brudna. Socializacija dla szczeniakow 100%. Później nam pani dala rozne potrzebne informację potrzebne do nastepnego zyczia. Poczestowano nas smacznym ciastem i kawa. Bardzo milo siedziec i wydziec szczeniaki i rodzicow i tez reszte rodziny i ich atmosferę poczuć. Moja sunia bede miala 4 lata,kontakt mamy d pani zawrze. Piszemy o roznych rzeczach co sie tyczi pomoci czy rady. Zawsze s nami pani jest,przezyla s nami 1 egzaminy terapeutę i trzymala nam kciuki. Tez jak bylo s sunia zle,misla problemi ze zdrowiem, tez pami przy nas byla. Kontak jest zawsze i my tego bardzo doceniamy. Zawsze bede pisac: DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ MOJA SUNIE KTORA MAM,JEST TO WYJATKOWA SUNIA Kacha ja baaaaardzo duzo ludzi ktorych ona dama wspiera. MERA(moja sunia) JEST PSEM WIZITUJACIM W DOMU STARCOW W ANGLII. DZIĘKUJĘ ZA MOJEGO ANIOŁKA W PSIM CIALE.
Lue lisää
Lusa 1/29/2020
In our quest for a breeder of an Australian Labradoodle familydog because of severe allergies in our family, we found Włochata Pasja. Włochata Pasja is a breeder with passion, knowledge and commitment for her dogs. She is also a responsible breeder who’s involved from the very moment you make contact and stays involved and interested in the development of the pup throughout the years. Our Tazzie is a wonderful dog. People-oriented, always willing to work with you, healthy and above all, a perfect match for our family. No doubt that as a pup, he had the best start in life. Edyta’s hard work in this period (pre-natal and post-natal), made him a stable dog and ready for the rest of his life with his new family. Now almost 4 years of age, Włochata Pasja’s Modest Tazzie turned out to be so much more than just a dog ❤️🐾 : Our furry family member for life, our beautiful bear, my partner in Mantrailing for the search and rescue of missing people and a visiting dog for people with special needs. Thank you very much Edyta!
Lue lisää
m 1/29/2020
Po kontakcie z Edytą Gajewską każdy inny hodowca wydaje się amatorem. Mogliśmy (i nadal możemy) liczyć na fachową poradę w każdej kwestii związanej z naszym psem. Przygotowanie do przyjęcia nowego czworonożnego członka rodziny było wielomiesięcznym procesem, dzięki czemu mamy poczucie, że nie było tu miejsca na przypadek - my byliśmy przygotowani na Bono, a on był przygotowany na nas (i przede wszystkim na dwójkę naszych dzieciaków). Uwierzenie, że ktoś z zewnątrz wybierze za nas lepiej, niż my sami, wymagało dużego zaufania - nie żałujemy! Jesteśmy głęboko przekonani, że dzięki Włochatej Pasji zyskaliśmy wspaniałego przyjaciela i członka rodziny na wiele kolejnych lat.
Lue lisää
Luke 1/29/2020
Miałam kilka psów, więc nie zdziwiło mnie, że moja córka też pragnęła mieć swojego czworonoga. Jednak pojawił się problem - alergia. Wiele czasu spędziłam na poszukiwaniu idealnego psa dla alergika i tak pewnego dnia trafiłam na właściwy adres - Włochata Pasja. Najpierw była rozmowa z Panią Edytą, potem wizyta w hodowli, a na końcu najlepsza decyzja, jaką mogliśmy podjąć, czyli zakup szczeniaka. Od tego momentu minęły dwa lata. Uważam, że dokonaliśmy najlepszego wyboru - nie tylko psa, ale też hodowli. Więc jeśli zmagacie się z takim problemem - śmiało umówcie się na spotkanie z Panią Edytą w jej hodowli. Polecamy!
Lue lisää
Monica 1/29/2020
Już po przeczytaniu treści na stronie internetowej wiedzieliśmy, że w grę wchodzi tylko ta hodowla :) Edyta jest przemiłą, śliczną dziewczyną, która zajmuje się hodowlą z pasją, jednocześnie cały czas pamiętając o ciągłym poszerzaniu swojej wiedzy. Zawsze możemy liczyć na jej wsparcie. Nasz psiak jest cudowny i widać, że cały trud Edyty włożony w socjalizację od wczesnych tygodni życia się opłaca - szczeniaczek nie boi się innych psiaków, dziwnych przedmiotów i jest otwarty i chętny do nawiązywania kontaktów :) Polecamy hodowlę innym przyszłym właścicielom najcudowniejszych psów na świecie :) Agata i Jedrzej
Lue lisää
Agata 1/29/2020
Posiadamy psiaka z Włochatej Pasji i musimy przyznać, są to najkochańsze i najcudowniejsze psy na świecie. Pani Edyta, właścicielka hodowli, zawsze doradza gdy pojawia się jakiś problem, a co najważniejsze poświęca dużo czasu na socjalizację szczeniąt. Musimy też wspomnieć o alergii, którą posiadam i jest ona bardzo silna. Bałam się, że pieska będziemy musieli oddać, jeśli zacznie mnie uczulać - jednak od dwóch lat żadnych objawów nie zauważyłam :) Bardzo polecamy!
Lue lisää
Zuzia 1/29/2020
What an amazing breeding company, a breath of fresh air. Edyta is so lovely, professional and very knowledgeable. She answered every questions with a lot of patience and understanding. Her dogs are lovely, well looked after and so friendly. I don't think any other company is even closer to the standards that she offers. Great experience. I would highly recommend to family and friends.
Lue lisää
Joanna 1/29/2020
We couldn’t be happier with our beautiful puppy and Edyta as a breeder! She is a real professional, knowledgeable animal behaviorist and does excellent job in socializing puppies. This means well-adjusted and easygoing dogs who are ready for their families. Dogs live in her home and they are used to small children and normal family life. Five stars for Wlochata Pasja!
Lue lisää
Johanna 1/29/2020
Great breeding farm, beautiful dogs. Imported straight from Australia. They are so lovely and nice that everyone would like to have at least one at home. Bravo for such an upbringing and familiarizing them with all possible objects and forces of nature. They are used to everything and are not afraid of anything. WAY TO GO!!! KEEP IT UP.
Lue lisää
krzysztof 1/29/2020
Lata ciężkiej pracy oraz oddanie własnym pasją pozwalają dostrzegać nam miłość w drobnych szczegółach. Profesjonalne podejście zwraca się po latach . Hodowla jest cudowna rzadko kiedy widzi się takie zwierzęta jakby bez agresji potulne baranki nic dziwnego że pracują z dziećmi...
Lue lisää
Michal 1/29/2020
Edyta is highly professional and very responsible breeder you can rely on. When you get the puppy from her you know that it has got the best possible start for the dog's life. And you will also have her support after you bring the puppy home. Thank you Edi for our lovely Stella!
Lue lisää
Jari 1/29/2020
We got fantastic puppy from Edyta, thank you of her! ❤️ She was so well taken care of in so many ways and was so easy to socialize to our family life. Thank you of being so responsible breeder and the support we have got from you during the years. ❤️❤️
Lue lisää
Eija 1/29/2020
Fantastyczne miejsce, w którym profesjonalne podejście do wychowania psa współistnieje naturalnie z miłością...Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pani Edyty w pierwszych tygodniach życia szczeniaka mamy zrównoważonego, wspaniałego psa. Dziękujemy!!!
Lue lisää
Justyna 1/29/2020
A very good breeder! Our dogs are the sweetest! The puppy’s are well educated before you get them. Edyta is very professional and she takes good care before and after the adoption! Very recommended!!
Lue lisää
Dick 1/29/2020
Wspaniala hodowla przecudnych psiakow. Niezastapiona nasza pani Edyta, na która zawsze mozemy liczyc.. Niesamowita rasa psow, psow o wielkim sercu I wspanialym charakterze. Polecamy kazdemu.
Lue lisää
Rafal 1/29/2020
Very responsible breeder, who’s knowledge of this breed and about puppy socialization is amazing. We couldn’t have wished for a better puppy, we love our puppy to bits 😍
Lue lisää
Rosa 1/29/2020
Super - Moja Karinka z Hodowli Labradoodel jest nie tylko wspaniałym psiakiem i moją kochaną przyjaciółką ale tez pracuje w dogoterapii. Przynosi radość
Lue lisää
Katarzyna 1/29/2020
We are so happy for the support from the idea to delivery. Tahko and Pehku are the sunshine every day.
Lue lisää
Mauri 1/29/2020
Edyta is a great breeder and puppies can't have a better start than with her.
Lue lisää
Anne 1/29/2020
Very experienced breeder, extremely well socialized puppies!
Lue lisää
Asta 1/29/2020
An expert breeder of Australian Labradoodles!
Lue lisää
Roos 1/29/2020
Serdecznie polecam !
Lue lisää
Alicja 1/29/2020
Wiedza i pasja w jednym. Z takim wnikliwym i odpowiedzialnym podejściem nigdzie i nigdy się nie spotkałam. Brawo Ty!
Lue lisää
Sylwia 12/15/2019
Jimmy almost 8 years the best dog you can have. So nice cute for everyone. We are proud to have Jimmy❤️thank you Edita and good luck with all the doodles😘
Lue lisää
Mandy 9/10/2019
We couldn’t be happier with our beautiful puppy and Edyta as a breeder! She is a real professional, knowledgeable animal behaviorist and does excellent job in socializing puppies. This means well-adjusted and easygoing dogs who are ready for their families. Dogs live in her home and they are used to small children and normal family life. Five stars for Wlochata Pasja!
Lue lisää
Johanna 3/09/2019
Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja. Świetna hodowla oraz ludzie ją prowadzący.
Lue lisää
Tomasz 1/18/2019
Zdecydowanie polecam. Nasza Figa to najlepszy pies na świecie!
Lue lisää
Monica 11/09/2018
we got such a great puppy Tuisku 💗
Lue lisää
Tiina 8/18/2018
We are ever so happy that we found Wlochata Pasja breeder! Edyta's knowlegde about animal and especially dog behaviorism is amazing and her work in socializing puppies quite breathtaking. Her dogs are wonderful!
We are so happy about our little sunshine Wlochata Pasja Amber Napo!
Lue lisää
Vipu 8/14/2018
Wszystkim polecam ta hodowle. Jest wspaniala. Znajdziecie w niej psiaka dla siebie i dla swojej rodziny. Pani Edyta jest wspaniala pani ktora jest zawsze po reke i pomoze zawsze,jak moze. Nigdy nie powie NIE, jest cierpliwa i pomocna. Mysle ze jej doswiadczenia sa pomocne dla kazdego z nas ktory maja psiaka. Tez mam moja wspaniala Mere,za ktora zawze dziekuje pani Edycie i chce miec jescie sceniaka z tej hodowle i pocziekam sobie na tego mojego wymarzenego rudego doodla.
S Serdcem na reke polecam wszystkim ....
Lue lisää
Lucia 8/13/2018
Dzięki za Karinkę. Moją przyjaciółkę. Dzięki że mam psa o którym zawsze marzyłam. Edyta daje szczeniakom nie tylko dobry start we wczesnej socjalizacji ale przede wszystkim serce. Ważna jest też ogromna wiedza jaką dostałam razem z psem. Wsparcie w każdej sytuacji. Zawsze będę za to wdzięczna❤️
Lue lisää
Katarzyna 8/13/2018
Wij zijn zo gelukkig met Bo die een fantastische start van haar leventje heeft gehad bij Edyta.
Lue lisää
Anne 8/12/2018

fi